OMG

Anna ja hänen bestiksensä Karla pyörittävät OMG-nimistä hääsuunnittelufirmaa. He väkertävät koristeet, vuokraavat kyyhkyset ja herättelevät sammuneet sulhaset, sillä jokainen asiakas ansaitsee täydelliset häät. Lisää kierroksia hullunmyllyyn tuovat sekopäiset yhteistyökumppanit ja Annan toilailevat perheenjäsenet.

Toisten häähumua päivittäin todistaessaan Anna yrittää saada oman sinkkuelämänsä järjestykseen. Joka kerta uuden aakkoskarkkipussin avatessaan hän toivoo kirjainten ennustavan parempaa onnea.

Lopulta Anna uskaltautuu etsimään sukulaissielua nettideittipalvelusta. Sieltä löytyykin jos jonkinlaista sankaria. Mutta vain yksi heistä vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta.

Julkaisuaika: 2014
318 sivua / 110 x 178 mm

OMG :n kohdalla kysyin lukijalta " Millainen on sinun aakkoslaulusi?"

Romaani syntyi taustatarinasta. Olin kirjoittanut kirjassa esiintyvän rokkarin tarinaa jo pitkään, mietin millainen olisi pahimmillaan menestystarina jonka päähenkilö ei pystyisi kantamaan hänelle annettua tähden tehtävää, millaisesta perheestä hän on kotoisin, onko hänellä sisko, mitä sisko tekee työkseen, mikä on siskon taakka mistä ei suostu luopumaan jne. Ja näin tarina teki temput kirjailijalle, kirjan päähenkilöksi pompahtikin rokkarin sisko Anna. Mitä pidemmälle kirjaa kirjoitin, sitä enemmän kohtasin näitä muiden varjossa seisovia siskoja jotka huolehtivat muista, heitä on paljon. Siksi OMG on omistettu siskoille jotka valvovat.