Klaukkala

Luksuselämää ja vintagelaukkuja rakastava Julia on palannut maailmalta Suomeen ja päätynyt tv-tuotantoyhtiö Meisselin leipiin odottelemaan hääkellojen kilkatusta.

Kun unelmakihlaus rikkaan perijän kanssa purkautuu, koko kimaltava rakennelma romahtaa. Mutta pohjalla häämöttää jotain tuttua - vanha kotikunta Klaukkala, jossa kaikki ei totisesti ole ennallaan, vaikka kylänraitin tuulipuvut ja tukkamuoti ehkä ovatkin.

Tänä kesänä kaikki tiet vievät Klaukkalaan!

Julkaisuaika: 2013
319 sivua / 110 x 178 mm

"Haluan kirjoittaa viihteen kautta kasvutarinoita" sanoin esikoisvuonna 2012 ja se pätee edelleen.

Kirjaa kirjoittaessani työskentelin televisiokanavalla, olin raskaana ja äidiksi tuleminen mietitytti ja kirjoittaessa lapsuusmuistot palasivat mieleeni, tästä johtuen Klaukkala ui rivien väliin.

Kirjoittaminen on tunteiden siirtoa, maailman luomista. Halusin siirtää tv-tuottamisen kiivastahtisen rytmin kirjan sivuille, tahdoin luoda levottoman välitilan, paikan jossa on niin paljon sähköä ettei siellä voi viettää pitkiä aikoja, on lähdettävä liikkeelle, mutta mikä on oikea suunta? Klaukkala koostuu nopeatempoisista kohtauksista, lyhyistä lauseista sekä tiukkatempoisesta dialogista. Kirjoitin kirjaa monta vuotta, kovilla sykkeillä ja kun sain sen lopulta valmiiksi, monen kirjoituskierroksen jälkeen, olin esikoiskirjailija. Aloitin taipaleeni kirjailijana sieltä mistä aikanaan aloitin taipaleeni tanssijana, Klaukkalasta