Kirjoituskurssit


TIEDOKSI!


KORONAVIRUKSEN VUOKSI SUURIN OSA KEVÄÄN KURSSEISTA ON PERUTTU- SIIRRETTY SYKSYLLE, MM. HOTELLI PUNKAHARJUN KURSSI SEKÄ JOHANNA ORAKSEN KANSSA YHDESSÄ TOTEUTETTAVA KIRJOITA JA MAALAA -KURSSI, KREIKAN RETRIITIN SUHTEEN OLLAAN VIELÄ VÄLITILASSA, POIKKEUKSENA KEVÄÄN KURSSEIHIN ON KUITENKIN VANTAAN SANATAIDEKOULU, KURSSI HOIDETAAN ETÄKURSSINA.

PÄIVITÄN TILANNETTA SITÄ MUKAA KUN TIETOA JA UUSIA OHJEITA HARRASTUSTOIMINNAN JA KOKOONTUMISTEN SUHTEEN PÄIVITETÄÄN. PIDETÄÄN HUOLTA TOISISTAMME JA PESTÄÄN KÄDET HUOLELLISESTI.

RAKKAUDELLA, LAURAKirjoituskurssirintamalla tapahtuu nyt ja paljon! Niin paljon että ne ansaitsevat omat sivut!

KEVÄT kauden 2020 kursseja ja kaikkea kirjoittamiseen liittyvää voit ihmetellä osoitteessa https://www.matkallaminuksi.com ne ovat ainoastaan kirjoituskursseihin keskittyvät sivut.

Tässä kuitenkin kevätkaudelle vahvistuneet päivämäärät ja kurssipaikat ja teemat.

Voit laittaa myös minulle suoraan meiliä info@laurapaloheimo.com

Uutta juuri nyt! Minulla on ilo olla yksi Noora Karman Talent Schoolin opettajista! Ohjaan kirjoitustaitoisille ja tarinoinnista innostuneille koululaisille suunnattua kirjoittamispajaa Tarinaplaneettaa. Kevätlukukaudelle 2020 ilmoittautuminen on alkanut! Tervetuloa mukaan! www.talentschool.fi

Talent School on uusi, Noora Karman perustama, esittävien taiteiden koulu, liikunta, juhla- ja tapahtumatalo. Talent School avaa ovensa Loppiaisena 6.1.20. Sipoon Söderkullassa.


Tammikuu 2020

ti 21. 1. 2020 Vantaan Sanataidekoulu Tekstipaja 1/5 klo 17.30-20.30

la-su 25-26.1. 2020 Juonen Koukut 1. Helsingin Työväen
opisto / klo 10-15.00

Helmikuu

su 2.2.2020 Matka minuksi, yksityistilaisuus

ti 11. 2. Vantaan Sanataidekoulu / Tekstipaja, BoD vierailu
/ klo 17.30-20.30

Maaliskuu

su1.3. Matka Minuksi Johdanto kurssi / Enkelikartano
klo 10-14.00

ke 11. 3. Helsingin työväenopisto Juonen koukut osa 1 Klo 16.00-21.15

su 15.3. Matka minuksi 1. Lapsuus 2/4 / Enkelikartano klo 10-15.00

ti 17. 3. Vantaan sanataidekoulu / Tekstipaja3/5 klo 17.30-20.30

la-su 21.-22.3. Matka Minuksi kirjoitusretriitti/ Koirasalmi
Salamajärven kansallispuisto

ke 25. 3. Helsingin työväenopisto Juonen Koukut osa 2 / Klo 16.00-21.15

la 28.3. Klo 14.00-18.00 Noora Karma TALENT SCHOOL Söderkulla OSA 1. Pöytälaatikkotapaus, kirjoituskurssi Aikuisille ” Ikuisuus –projektin” liikkeelle lähtö vaiheisiin. Kaksi kokoontumiskertaa, yhteensä 90€. www.talentschool.fi info@talentschool.fi


Huhtikuu

pe-su 3-5.4. Pöytälaatikko tapaus, kirjoittajakurssi Hotelli Punkaharju

ti 7. 4. Vantaan Sanataidekoulu / Tekstipaja / 4/5. Klo 17.30-20.30

la 11.4. Maalaa ja kirjoita-työpaja yhdessä Johanna Oraksen kanssa / Logomo. Kurssin tiedot ja ilmoittautuminen Logomo / Tiketti. Tiedot tarkentuvat lähempänä!

la 18.4. Klo 14.00-18.00 Noora Karma TALENT SCHOOL Söderkulla OSA 2. Pöytälaatikkotapaus, kirjoituskurssi Aikuisille ” Ikuisuus –projektin” liikkeelle lähtövaiheisiin. Kaksi kokoontumiskertaa, yhteensä 90€. www.talentschool.fi info@talentschool.fi

ti 28. 4. Juonen koukut työpaja -kirjoittajakurssi / Helsingin työväenopisto / Klo 16.00-21.15


Toukokuu

ti 5. 5. Vantaan sanataidekoulu Tunteita ja toimintaa -tekstipaja 5/5. klo 17.30-20.30

pe 8.5. LASTEN KURSSI. Noora Karma TALENT SCHOOL Söderkulla lasten Tarinaplaneetta. Luovan kirjoittamisen kurssi tarinoiden kirjoittamisesta innostuneille kirjoitustaitoisille lapsille. Klo 17.30-19.00 Ikäsuositus n. 10-13 vuotta. 1,5 h kerta, kertamaksu 25€.
www.talentschool.fi
info@talentschool.fi

la 9.5. LASTEN KURSSI. Noora Karma TALENT SCHOOL Söderkulla lasten Tarinaplaneetta. Luovan kirjoittamisen kurssi tarinoiden kirjoittamisesta innostuneille kirjoitustaitoisille lapsille. Klo 14.00-15.30 Ikäsuositus noin 10-13 vuotta. 1,5 h kerta, kertamaksu 25€. Ilmoittautumiset; www.talentschool.fiinfo@talentschool.fi

la-su 30.-31.5 Vantaan Sanataidekoulu Luovuuden lähteellä. Intuitiivisen
kirjoittamisen voimakurssi. Itsetutkiskelua, meditatiivisia harjoituksia, oman
elämäntarinan käännekohtien kohtaamista ja unelmien esiin kirjoittamista. Löydä elämäntarinastasi syvää viisautta kirjoittaen. Kirjoitat itsellesi, tekstejä ei
tarvitse lukea ääneen ryhmässä. Ilmoittautumiset Vantaan sanataidekoulu.


Heinäkuu

Matka minuksi jooga- ja kirjoitusloma Kreikka Eftalou,
päivämäärät, kurssin tarkka hinta ja sisältö varmistuvat myöhemmin. Matkan
päivämäärät; 10.7.-20.7.2020


Syksyllä käynnistyy uusi upea kurssi yhteistyössä kuvataiteilija Johanna Oraksen kanssa!

Sielun kuvat, mielen sanat on voimaannuttava kokemus, kurssi mikä houkuttelee minuuden tutkiskeluun kuvataiteen ja kirjoittamisen keinoin.


Kuvataiteilija Johanna Oraksen ja kirjailija LauraPaloheimon Sielun kuvat, mielen sanat -kurssi järjestetään Johanna Oraksen Koski TL ateljeessa la 7.9.2019klo 18-22.00. Osoite Huovintie 16, 31500 Koski Tl

Taidemaalarin ateljee tarjoaa mystisen atmosfäärin sukeltaa sinunsielusi kuviin, sinun mielesi sanoihin. Nauti maalaamisesta, väreistä ja uudenluomisesta. Luota rohkeasti intuitioon ja hahmota ääriviivasi uudelleenkannustavassa illassa.

Intensiivisen illan aikana luodaan syvältä sisimmästä kumpuavia kuvia ja
kirjoitetaan kuviin liittyviä tekstejä,muistikuvia,oivalluksia,tarinoitakin.

Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta tai kirjoittamisesta,ainoastaan
avoimen ja rohkean mielen! Lähde rohkeasti matkalle itseesi ja pyydä ystävä mukaan, tämä on upea tapa viettää voimaannuttava ilta yhdessä!Kurssimaksu 100€, sisältää kurssin aikana tarvittavat maalaus- ja
kirjoittamisvälineet, sekä kahvi/teetarjoilun. Paikkoja on rajoitetusti. Kurssimaksu
maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se on sitova.

Ilmoittautumiset 24.8.2019 mennessä osoitteessa:

info@laurapaloheimo.com

johannaoras.info@gmail.com

Seuraa tapahtuman tiedotusta https://www.facebook.com/TaidekartanoJohannaOras


Juonen koukut

Käsikirjoitus on hyvällä mallilla, mutta mistä se oikein kertoo? Pari päivää kestävä kurssi, jossa pureudutaan tarinankerronnan saloihin. Luvassa on runsaasti havainnollistavia esimerkkejä, tehokkaita harjoituksia ja tarinan rakenteiden heiluttelua. Kurssin aikana tehdään synopsis, jonka pohjalta laaditaan lukusuunnitelmat ja juonisuunnitelmat. Teemme erilaisia harjoituksia ja avaamme erilaisten juonivaihtoehtojen kuljetusta romaanin sisällä.


”Ohjaaja oli innostava ja ammattitaitoinen. Mahtava kurssi, mutta ihan liian lyhyt! Ehdottomasti Laura

Paloheimolta lisää kursseja! Lauran opetus on innostavaa.”

Juonen koukut –kurssi on ollut Helsingintyöväenopiston viikonloppukursseista vuodesta 2017 alkaen yksi suosituimpia.

Kokonaisarvosana kurssille on opiskelijapalautteiden mukaan 4 – 5 (asteikko 1 –5).

Joidenkin seurassa kasvaa itsensä kokoiseksi kirjoittajaksi ja näkee valoa sielläkin, missä ennen oli pimeää ja varjoista. Laura Paloheimo on juuri sellainen opettaja. Hän oli läsnä, avoin ja otti jokaisen tekstin vakavasti käsittelyyn. Laura antoi palautetta tekstin ehdoilla. Hän rohkaisi kirjoittamisen tielle. Menisin milloin tahansa uudelleen Lauran opetukseen. Siellä läikkyi ilo,valo ja herkkyys.
-Karoliina

Älä siirrä huomiseen unelmaasi tarinoidesi tallentamisesta. Aloita tänään! Sana kerrallaan. Alusta. Niin kaikki muutkin tekevät. Joka päivä. Tee tästä päivästä päivä jolloin aloitat! Oletko valmis?

Tunne tarinasi

Elämänkaarikirjoittaminen.

Matka minuksi -on henkistä hyvinvointia ja itsetuntemusta lisäävä kirjoituskurssi.

Kirjoittaminen on hyvä ja turvallinen tapa tutustua itseen. Oman tarinan tunteminen vapauttaa ja luo etäisyyttä tunnemuistoihin. Heittäydy seikkailuun ja kirjoita oma elämänkaaresi auki. Tule mukaan ja löydä tarinan voima! Jossain vaiheessa elämää on hyvä pysähtyä ja tehdä inventaario kaikesta siitä mitä on mukanaan kantanut ja ymmärtääerilaisten elämäntapahtumien syy-yhteydet. Tai ehkä käytät kurssin sukutarinoiden tallentamiseen, tai ehkä kirjoittaminen on sinulle se tärkein ja parhain itsetutkiskelutyökalu?

Pienryhmä tai henkilökohtainen ohjaus. Alustuksia, puheita, erilaisia kasvu- ja tunneteemoja. Kirjoitusharjoituksia. Kurssin tavoitteena on koota omasta elämästä tarina.

”Monet oppilaat kertoivat minulle, että Lauran innostunut ja heittäytyvä ote auttoi heitä löytämään uusia keinoja käsitellä tunteita luovan kirjoittamisen opiskelussa. ”

Piritta Maavuori, Laajasalon opiston uuden kirjoittajakoulutuksen vastaava tuottaja


”Laura on aivan loistava mentori! Olen haaveillut kirjoittamisesta niin kauan kuin muistan, tarinaa on vaikka miten paljon mutta minulla ei ole ollut aavistustakaan miten lähtisin liikkeelle! Pääsin vihdoinkin käsiksi kirjoittamisen prosessiin ja tekstiä syntyy viikko viikolta enemmän!”

Maija

” Mainio kurssi! Sain hyviä niksejä, työkaluja ja inspiraatiota omaan kirjoittamiseeni. Opettaja on innostava, kannustava ja osaava. Kurssilla oli hyvä ja tehokas meininki.” –Milla.

”Ohjaaja oli innostava ja ammattitaitoinen. Mahtava kurssi, mutta ihan liian lyhyt! Ehdottomasti Laura

Paloheimolta lisää kursseja! Lauran opetus on innostavaa.”

Juonen koukut –kurssi on ollut Helsingintyöväenopiston viikonloppukursseista vuodesta 2017 alkaen yksi suosituimpia.

Kokonaisarvosana kurssille on opiskelijapalautteiden mukaan 4 – 5 (asteikko 1 –5).

Jokainen meistä elää tarinaansa tässä hetkessä. Kirjoitat omaa tarinaasi valinnoillasi ja ajatuksillasi. Tiedät mistä tulet. Tiedät mihin menet, kun tiedät kuka olet juuri nyt tällä hetkellä.

Blokinmurtaja -kirjoituskurssi yritysviestinnän ammattilaisille

Aloittamisen vaikeus ja luovuuden tukokset –on päivän mittainen, yrityksien viestinnästä blogista, sometileistä vastaaville suunnattu koulutus, jossa
keskitytään kirjoittamisen ilon ja luovan työn lainalaisuuksiin ja luodaan kirjoittamisrutiineja. Luvassa on paljon kirjoitusharjoituksia ja irrottelua.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä viestintätoimisto Joy& Order in kanssa. https://www.joyandorder.fi/palvelut/koulutusKirjoittaminen on avain itseen. Minulla on kimppu avaimia. Koska aloitetaan?

Ota yhteyttä kerron lisää!

info@laurapaloheimo.com