Äänikirjasarja

Uutta juuri nyt!

Olen julkaissut kymmenosaisen äänikirjasarjan, Storytelin Storytel Original sarjassa. Kyseessä on suoraan kuunneltavaksi kirjoitettu, vauhdikas ja koukuttava tarina josta ei yllätyksiä puutu! Ja mikä parasta, syksyllä 2019 kirja saa jatkoa! :) Tarinan kirjoittamisen vaiheita ja sen julkaisusta tiedotan INSTAGRAM -tililläni. Kannattaa seurata!


Kuva Ofer Amir

" Eroottinen trilleri Sinut haluan vain tuo esiin uuden puolen humoristisista chick lit -kirjoistaan tunnetusta Paloheimosta." Seura-lehti.


Mitä tapahtuu kun liian monta samppanjalasillista kipannut matriarkka, kosmopoliittielämästä haaveileva siitosori, seuralaispalvelun ahkeraliisa ja hurmaavaksi naamioitunut Facebook-stalkkeri osuvat samaan morsiuspukuliikkeeseen?


Sinut haluan vain on pulssia nostattava, räävitön ja koukuttava tarina täynnä hätävalheita, juonitteluja – ja yksi murha. Niistä selvitäkseen tarinan päähenkilön, morsiuspukuliikkeen omistajan Fionan, on tempaistava kultalusikka suustaan ja muistettava, että vain sydämellään voi nähdä oikein.


Äänikirjan lukija, näyttelijä Sanna Majuri

Kannen suunnittelu Eveliina Rusanen


Mikä on Storytel?

Storytel on digitaalinen lukuaikapalvelu, jonka kautta voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja puhelimessa tai vaikka tabletilla, voit tutustua lukuaikapalvelun tarjontaan osoitteessa www.storytel.fi.

Mikä ihme on Storytel Original?

Toisin kuin perinteiset äänikirjat, Storytel Original -äänikirjasarjat on kirjoitettu suoraan kuunneltaviksi ja sarjaformaattia ajatellen. 10-osaisten sarjojen jokainen osa kestää kuunneltuna tunnin.


Voit tutustua äänikirjasarjan kolmeen ensimmäiseen jaksoon SUPLA ssa.